presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Presidentja Jahjaga dekretoi një numër gjyqtarësh në Gjykatat Komunale

Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga dekretoi sot një numër gjyqtarësh në Gjykatat Komunale në komunat e Kosovës.

Dekretimi u bë duke u bazuar në nenin 84 pika 16, nenin 104 pika 1, të Kushtetutës së Republikës së Kosovës dhe në nenin 18 pika 1 të Ligjit për Këshillin Gjyqësor të Kosovës, si dhe duke u bazuar në vendimet e datës 16 korrik 2012 të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Kosovës. Të dekretuarit dhanë betimin para Presidentes Jahjaga. U dekretuan këta gjyqtarë:Menduhi Kastrati, gjyqtar në Gjykatën Komunale në Malishevë; Vjollca Limani, gjyqtare në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Prishtinë, Znj.Salihe Berisha-Ahmetaj, gjyqtare në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Prishtinë, Anita Nikqi – Morina, gjyqtare në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Prishtinë, Beqir Kalludra, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Prishtinë, Latif Xhemajli, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Prishtinë, Manushe Karaqai, gjyqtare në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Prishtinë, Blerim Igrishta, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Prishtinë, Saranda Bogaj-Sheremeti, gjyqtare në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në  Prishtinë, Shpend Krasniqi, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Prishtinë; Mehmet Emini, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në  Podujevë, Elheme Paçarada, gjyqtare në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Podujevë, Xhevat Begolli, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Podujevë; Nazife Beqiri, gjyqtare në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Ferizaj, Arben Hoti, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Ferizaj, Krenar Berisha, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Ferizaj; Servet Morina, gjyqtare në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Shtërpce;Shasivar Hoti, gyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Lipjan, Rrustem Begolli, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Lipjan, Besim Kaloshi, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Lipjan; Gjejrone Alaj, gjyqtare në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Pejë, Bujar Hoxha, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Pejë, Bajram Dreshaj, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Klinë, Myfera Hoxha, gjyqtare në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Klinë; Melihate Grubi, gjyqtare në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Gjakovë, Ilirjana Hoti, gjyqtare në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Gjakovë, Menduhije Syla, gjyqtare në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Gjakovë, Muhamet Delija, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Gjakovë; Gjimshit Galushi, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Prizren, Agron Hoxhaj, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Prizren; Mizahir Shabani, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Rahovec, Flamur Hasku, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Rahovec; Nehat Qelaj,       gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Malishevë, Ilir Rashkaj, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Malishevë; Besim Susuri, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Dragash; Sabit Rama, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Mitrovicë, Namon Merovci, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Mitrovicë, Florije Syla, gjyqtare në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Mitrovicë, Sabit Pllana, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Mitrovicë; Rafet Ismajli, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Skenderaj; Veli Kryeziu, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Gjilan, Ramush Ademi, gjyqtar në Gjykatën Komunale për Kundërvajtje në Gjilan.

Ky postim është gjithashtu i disponueshëm në gjuhë: EN SR

This site is registered on wpml.org as a development site.