presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Presidenti Sejdiu emëroi dy këshilltarë të rinj

Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu emëroi sot dy këshilltarë të rinj. Në përputhje me Kreun V të Kushtetutës së Republikës së Kosovës dhe nenin 14, paragrafi 4 të Ligjit Nr. 03/L-094 për Presidentin e Republikës së Kosovës, Presidenti Sejdiu emëroi zonjën Teuta Sahatqija Këshilltare Politike për Shoqëri Civile.

Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu emëroi sot dy këshilltarë të rinj. Në përputhje me Kreun V të Kushtetutës së Republikës së Kosovës dhe nenin 14, paragrafi 4 të Ligjit Nr. 03/L-094 për Presidentin e Republikës së Kosovës, Presidenti Sejdiu emëroi zonjën Teuta Sahatqija Këshilltare Politike për  Shoqëri Civile.Po kështu, Presidenti Sejdiun emëroi edhe Ismajl Bytyqin Këshilltar të Jashtëm Politik për Çështje të Afarizmit Biznesor.

This site is registered on wpml.org as a development site.