presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Lamberto Zannier uroi Presidentin Behgjet Pacolli

Përfaqësuesi i OKB-së në Kosovë, Lamberto Zannier e uroi Presidentin e ri të Kosovës, Behgjet Pacolli, me rastin e zgjedhjes së tij në këtë detyrë.

Në urimin e tij, z. Zannier thekson:Shkëlqesia Juaj,Më lejoni t’ju shpreh urimet e mia më të sinqerta me rastin e zgjedhjes Suaj si President i Republikës së Kosovës.U ndjeva i kënaqur me zgjedhjen e Juaj, ngase kam bindje të  fortë se si President do të  jepni maksimumin për t’i sjellë komunitetet e ndryshme të Kosovës së  bashku dhe, ashtu siç e keni cekur edhe në  fjalimin përurues, do të  fokusoheni në  bashkëpunimin rajonal, dialog, prosperitet dhe integrimin evropian. Respektimi i diversitetit, bashkëpunimi rajonal dhe angazhimi për paqe janë vlerat themelore të  Kombeve të  Bashkuara.Në  emër të  Sekretarit Gjeneral, më  lejoni të  shpreh angazhimin tim për t’ju ndihmuar në  përmbushjen e këtyre qëllimeve. Më  lejoni të  përfitoj nga rasti dhe të  përsëris, Shkëlqesi, sigurimet e konsideratës sime më  të  lartë. Lamberto Zannier, Përfaqësuesi i  OKB-së në Kosovë

Ky postim është gjithashtu i disponueshëm në gjuhë: EN SR

This site is registered on wpml.org as a development site.