presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Kumtesë për media

Shpresoj në vendosjen e marrëdhënieve diplomatike midis dy shteteve tona së shpejti.

I nderuari President,Në emër të Qeverisë Australiane, ju shkruaj për t’iu dëshiruar qeverisë dhe popullit të Republikës së Kosovës çdo të mirë derisa përqafojnë shtetin e tyre të pavarur.Sigurimi i të drejtave dhe i sigurisë së minoriteteve, si dhe mbrojtja e trashëgimisë kulturore duhet të jenë prioritete kyçe për Kosovën. Australia inkurajon thellë Qeverinë tuaj dhe Qeverinë e Serbisë të shfaqni vullnetin tuaj politik për t’i zgjidhur dallimet tuaja në mënyrë paqësore.Shpresoj në vendosjen e marrëdhënieve diplomatike midis dy shteteve tona së shpejti.Sinqerisht i juaji,Kevin RuddKryeministër i Australisë

This site is registered on wpml.org as a development site.