presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Fotolajm

Në një ceremoni të veçantë të mbajtur sot, e enjte, në Kabinetin e Presidentit të Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu, dha betimin gjyqtarja bullgare, znj. Judge Botusharova. Betimi i saj shënon edhe kompletimin e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës. Të pranishëm në këtë ceremoni rasti ishin edhe Shefi i ICO-së, Piter Feith, kryetari i Gjykatës Kushtetuese, dr. Enver Hasani si dhe disa gjykatës të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës.

This site is registered on wpml.org as a development site.