presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Vendim

Në bazë të Kornizës Kushtetuese, Pjesa 2 , pika 9.2.4 (d) si dhe në bazë të Rregullores mbi Dekoratat, Urdhërat dhe Titujt e Nderit të Kosovës që i jep Presidenti i Kosovës dhe Procedurat e Dhënies së Tyre, neni 3, 19 dhe 34, Presidenti i Republikës së Kosovës merr këtë:

Luan Haradinajt i ndahet Urdhëri “Hero i Kosovës” për trimërinë e treguar në luftën çlirimtare për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës. Ky Urdhër u jepet figurave historike shqiptare dhe të Kosovës të kohëve moderne nga Lidhja e Prizrenit e këndej, si dhe qytetarëve të Kosovës që kanë bërë vepra trimërie për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.Vendimi hyn në fuqi menjëherë.

This site is registered on wpml.org as a development site.