presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Telegram urimi

I nderuar Akademik Besim Bokshi,Kryetar i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës

Ju shpreh urimet e mia më të përzemërta për zgjedhjen Kryetar i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës!Të arriturat tuaja shkencore në fushë të studimeve albanologjike e ballkanistike, ma përforcojnë bindjen time të plotë se Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, sikundër deri më tani, do të vazhdojë të jetë institucioni më i respektuar i dijes, i kulturës dhe i shkencës në vendin tonë. Duke ju dëshiruar shëndet dhe suksese në detyrën e re e kaq të rëndësishme, ju lus, i nderuar Kryetar Bokshi, të pranoni ndjenjën e konsideratës sime më të lartë!     Me respekt,   Dr. Fatmir Sejdiu,President i Republikës së Kosovës

This site is registered on wpml.org as a development site.