presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Presidenti Sejdiu priti Ministrin e FSK-së, Fehmi Mujota dhe zëvendësministrin Behxhet Brajshori

9 qershor. – Presidenti iRepublikës së Kosovës,dr.Fatmir Sejdiu priti sot në njëtakim Ministrin e Forcës sëSigurisë të Kosovës (FSK),Fehmi Mujota dhe ZëvendësministrinBehxhet Brajshori, tëcilët e informuan PresidentinSejdiu për zhvillimet e përgjithshmenë ndërtimin e FSK-së.Nga ana e tij, PresidentiSejdiu i siguroi ata përmbështetjen e vazhdueshmepër Ministrinë dhe FSK-së dhetheksoi se shumë shpejtë do të bëjë dekretimine komandantëve të rinj të Forcës sëSigurisë të Kosovës.

9 qershor. – Presidenti i Republikës së Kosovës,dr.Fatmir Sejdiu priti sot në një takim Ministrin e Forcës sëSigurisë të Kosovës (FSK), Fehmi Mujota dhe ZëvendësministrinBehxhet Brajshori, të cilët e informuan Presidentin Sejdiu për zhvillimet e përgjithshme në ndërtimin e FSK-së.Nga ana e tij, Presidenti Sejdiu i siguroi ata përmbështetjen e vazhdueshme për Ministrinë dhe FSK-së dhe theksoi se shumë shpejtë do të bëjë dekretimin e komandantëve të rinj të Forcës sëSigurisë të Kosovës. 

This site is registered on wpml.org as a development site.