presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Presidenti Sejdiu priti ambasadorin e Japonisë, z. Akio Tanaka

“Qytetarët dheinstitucionet e Republikës sëKosovës do t’i jenë përherëmirënjohës Japonisë përmbështetjen e rëndësishme që ika dhënë ajo Kosovës, si nëkohën e luftës, ashtu edhe nëperiudhën e rindërtimit të venditdhe të forcimit të institucionevetona demokratike”, thaPresidenti i Republikës sëKosovës, dr. Fatmir Sejdiugjatë një takimi që pati sot meambasadorin jorezident tëJaponisë, z.Akio Tanaka, i cili solli letratkredenciale të emërimit të tij në këtëdetyrë.

Po ashtu, Presidenti Sejdiu ritheksoipërkushtimin e plotë të Republikës sëKosovës për fqinjësi të mirë me të gjithavendet e rajonit, si dhe për ecje më tëshpejtë drejt integrimeve euroatlantike.Ndërsa, ambasadori japonez, pasi theksoise ndihej tepër i nderuar që do ta përfaqësontevendin e tij si ambasador i parënë Republikën e Kosovës, tha se Japoniado të vazhdojë ta mbështesë edhe në tëardhmen Republikën e Kosovës në tëgjitha fushat.

This site is registered on wpml.org as a development site.