presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Hamit Bojnik emërohet anëtar i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve

Presidenti i Republikës sëKosovës, dr.Fatmir Sejdiu ka emëruar sotz.Hamit Bojnik anëtar të KomisionitQendror të Zgjedhjeve (KQZ), në cilësinëe përfaqësuesit të Partisë DemokratikeTurke të Kosovës.

Emërimi nga ana e Presidentit tëRepublikës është bërë duke u bazuar nëNenin 61.3(a) dhe Nenin 62 të Ligjit përZgjedhjet e Përgjithshme në Republikën eKosovës, dhe duke pasur parasysh propozimine Grupit Parlamentar 7+, përkatësishtPartisë Demokratike Turke të Kosovës,që reprezenton komunitetin turk.

This site is registered on wpml.org as a development site.