presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Presidenti Sejdiu dekretoi të ngarkuarit me punë në misionet diplomatike

Në pajtim me nenin 84, pika 10 dhe 25 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës dhe në pajtim me Dekretet e Presidentit të Republikës së Kosovës për themelimin e Misioneve Diplomatike në nivel ambasade, si dhe pas Propozimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës për emërimin e të ngarkuarve me punë, Presidenti i Republikës së Kosovës merr këtë:

V E N D I MPër Miratimin e Propozimit të Qeverisë për Emërim të të Ngarkuarve me Punë Miratohet Propozimi i Qeverisë së Republikës së Kosovës Nr.01/32, i datës 28.08.2008, për të emëruar këta të ngarkuar me punë (charge d’affaires ad interim): 1.    Uashington – Avni Spahiu 2.    Londër – Muhamet Hamiti 3.    Paris – Muhamedin Kullashi 4.    Berlin – Vilson Mirdita 5.    Romë – Albert Prenkaj 6.    Bruksel – Ilir Dugolli 7.    Ankara – Bekim Sejdiu 8.    Vjenë – Sabri Kiqmari 9.    Bern – Naim Mala 10.    Tiranë – Gazmend Pula Udhëzohet Ministria e Punëve të Jashtme që të ndërmerrë hapat e nevojshëm për implementimin e këtij Vendimi. Vendimi hyn në fuqi në datën e nënshkrimit. Prishtinë, 2.09.2008                                                _____________________________Dr. Fatmir Sejdiu President i Republikës së Kosovës

This site is registered on wpml.org as a development site.