presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Presidenti Sejdiu dekretoi gjyqtarët dhe prokurorët

Presidenti Sejdiu i dekretoi sot gjyqtarët dhe prokurorët e qarkut të cilët dhanë sot betimin para Presidentit të Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu, në një ceremoni solemne, në të cilin mori pjesë edhe shefi i Zyrës Civile Ndërkombëtare, Pieter Faith dhe përfaqësues të tjerë ndërkombëtarë.

Në ceremoni, u dekretuan dhe dhanë betimin: Gjykata Supreme e Kosovës: Vjosa NIMANI-ZYLFIU- gjyqtare; Marije ADEMI- gjyqtare.Prokuroria e Shtetit të Republikës së Kosovës: Laura PULA- prokurore.Paneli Gjykues i Dhomës së Veçantë të Gjykatës Supreme: Ilmi BAJRAMI- gjyqtar, Sabri HALILI- gjyqtar.Paneli ankues i Dhomës së Veçantë të Gjykatës Supreme: Sahit SYLEJMANI- gjyqtar.Gjykata e Qarkut në Prishtinë: Isak ADEMI-gjyqtar/Kryetar, Tonka BERISHAJ-gjyqtare, Salih TOPLICA- gjyqtar, Ramadan GUDAQI- gjyqtar, Shemsi HAJDINI- gjyqtar, Mediha JUSUFI- gjyqtare, Vehbi KASHTANJEVA- gjyqtar, Gëzim LLULLUNI- gjyqtar, Mejreme MEMAJ- gjyqtare, Shqipe QERIMI- gjyqtare, Mejdi DEHARI- gjyqtar, Fëllanza KADIU- gjyqtare, Hamdi IBRAHIMI- gjyqtar, Hajrije SHALA- gjyqtare, Nehat IDRIZI- gjyqtar.Prokuroria Publike e Qarkut në Prishtinë: Aleksandër LUMEZI-prokuror/ Kryeprokuror, Haxhi DËRGUTI- prokuror, Drita HAJDARI-PECI- prokurore, Blerim ISUFAJ- prokuror, Fikrije KRASNIQI-FEJZULLAHU- prokurore, Lulzim SYLEJMANI- prokuror.Gjykata Ekonomike e Qarkut në Prishtinë: Vjollca RIZAJ- gjyqtare, Suzana SEJDIU- gjyqtare, Nezir BYTYQI- gjyqtar.Gjykata e Lartë për Kundërvajtje në Prishtinë: Biljana REXHIQ- gjyqtare/ Kryetare, Dalip BEGA- gjyqtar, Ramiz KUÇI-gjyqtar, Ragip NIMANI- gjyqtar, Mejreme ZEKAJ- gjyqtare.Gjykata e Qarkut Prizren: Ymer HOXHA- gjyqtar/Kryetar, Vaton DURGUTI- gjyqtar, Xhevdet ELSHANI- gjyqtar, Erdogan- HAXHIBEQIRI- gjyqtar, Kujtim PASULI- gjyqtar, Edije SEZAIRI- gjyqtar, Ajser SKENDERI- gjyqtar, Fillim SKORO- gjyqtarProkuroria Publike e Qarkut në Prizren: Rexhep REXHEPAJ-prokuror/Kryeprokuror, Metush BIRAJ-prokuror, Ervehe GASHI- prokurore, Sylë HOXHA- prokuror, Genc NIXHA- prokuror, Mehdi SEFA- prokuror.Gjykata e Qarkut Pejë: Sali MEKAJ- gjyqtar/ Kryetar, Sali BERISHA- gjyqtar, Isa KELMENDI- gjyqtar, Gëzim POZHEGU- gjyqtar, Hasan SHALA- gjyqtar, Muharrem SHALA- gjyqtar, Shaban SHALA- gjyqtar, Elmaze SYKA- gjyqtare, Imer JAHMURATAJ- gjyqtare, Lumturije MUHAXHERI- gjyqtare.Prokuroria Publike e Qarkut në Pejë: Agron GALANI- prokuror/ Kryeprokuror, Agim KURMEHAJ- prokuror, Gjemajlije MUSTAFA- prokurore, Haxhi SINANAJ- prokurore, Ali UKA- prokuror.Gjykata e Qarkut në Gjilan: Abdullah AHMETI- gjyqtar, Vllastimir DIMIC- gjyqtar, Zyhdi HAZIRI- gjyqtar, Rasim RASIMI- gjyqtar, Muhamet REXHA- gjyqtar,  Ilmi DALIPI- gjyqtar.Prokuroria Publike e qarkut në Gjilan: Jetish MALOKU- prokuror/ Kryeprokuror, Fahri NUHIU- prokuror, Shaban SPAHIU- prokuror, Agron UKA-prokuror, Ismet UKSHINI-prokuror.

Ky postim është gjithashtu i disponueshëm në gjuhë: SR

This site is registered on wpml.org as a development site.