presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Përfundimet e Këshillit për Demokraci për veprimet kundër dhunës mbi bazë gjinore

Këshilli për Demokraci dhe të Drejta të Njeriut, në takimin e mbajtur më 2 dhjetor 2022, nxori si përfundim, rekomandime konkrete mbi çështjet e mëposhtme në lidhje me dhunën mbi bazë gjinore. Ky dokument do të plotësohet tutje, me një plan të veprimit. Gjeni më poshtë rekomandimet:

Ky postim është gjithashtu i disponueshëm në gjuhë: EN SR

This site is registered on wpml.org as a development site.