presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Kumtesë për media

Shfrytëzoj këtë rast të shprehë dëshirën më të sinqertë të Qeverisë së Koresë për të zhvilluar marrëdhënie të mira dhe bashkëpunimi me Republikën e Kosovës.

Seul, 28 mars 2008Shkëlqesisë së tijz. Fatmir SejdiuPresident i Republikës së KosovësShkëlqesia juaj,Është nder dhe kënaqësi e imja t’ju njoftoj ju, Shkëlqesia Juaj se, që nga data 28 Mars 2008, Qeveria e Republikës së Koresë njehë Republikën e Kosovës shtet të pavarur e sovran.Kam kënaqësinë të dij se nëpërmjet letrës suaj të datës 17 shkurt 2007 dhe Deklaratës suaj për Pavarësi, Republika e Kosovës është e përkushtuar në respektimin e të gjitha normave dhe ligjeve ndërkombëtare, në promovimin e demokracisë, në mbrojtjen e të drejtave të të gjitha komuniteteve në Kosovë dhe në vendosjen e marrëdhënieve të mira me gjithë shtetet fqinje duke përshirë Republikën e Serbisë.Shfrytëzoj këtë rast të shprehë dëshirën më të sinqertë të Qeverisë së Koresë për të zhvilluar marrëdhënie të mira dhe bashkëpunimi me Republikën e Kosovës.Ju lutem Shkëlqesia Juaj, pranoni konsideratat e mia më të larta.Sinqerisht Yu Myung-hwan 

This site is registered on wpml.org as a development site.