presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Komiteti i Beneluksit njohu pasaportat e Republikës së Kosovës

Shefi i Misionit të Mbretërisë së Belgjikës në Prishtinë, z. Wim Peeters u ka dërguar sot një letër Presidentit të Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu, Kryeministrit Hashim Thaçi, Ministrit të Punëve të Jashtme Skënder Hyseni dhe Ministrit të Punëve të Brendshme Zenun Pajaziti, me anë të së cilës i ka njofuar ata se Komiteti i Beneluksit, që përfshin Mbretërinë e Belgjikës, Mbretërinë e Holandës dhe Luksemburgun, ka marrë vendim t’i njohë pasaportat e Republikës së Kosovës.

Shefi i Misionit të Mbretërisë së Belgjikës në Prishtinë, z. Wim Peeters u ka dërguar sot një letër Presidentit të Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu, Kryeministrit Hashim Thaçi, Ministrit të Punëve të Jashtme Skënder Hyseni dhe Ministrit të Punëve të Brendshme Zenun Pajaziti, me anë të së cilës i ka njofuar ata se Komiteti i Beneluksit, që përfshin Mbretërinë e Belgjikës, Mbretërinë e Holandës dhe Luksemburgun, ka marrë vendim t’i njohë pasaportat e Republikës së Kosovës. Po ashtu, z. Peeters ka konfirmuar se Seksioni i vizave i Zyrës së Belgjikës në Prishtinë do të fillojë të lëshojë viza për në Belgjikë dhe Luksemburg, ndërsa vizat për në Holandë do të lëshohen nga Ambasada holandeze në Shkup.

This site is registered on wpml.org as a development site.