presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Dhanë betimin gjyqtarët dhe prokurorët e Mitrovicës

Në një ceremoni organizuar sot, para Presidentit të Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu, betimin e dhanë gjyqtarët dhe prokurorët e Gjykatës së Qarkut në Mitrovicë dhe prokurorët e Prokurorisë së Qarkut në Mitrovicë.

Në këtë ceremoni u betuan gjyqtarët: Xhevdet Abazi, Gani Avdiu, Beqir Halili, Ruzhica Simiç, Beshir Islami, Ali Kutllovci, Ramë Hyseni, Ferid Osmani dhe Kade Bunjaku.Shyqri Syla dha betimin si Kryeprokuror në Prokurorinë Publike të Qarkut në Mitrovicë, si dhe prokurorët: Xhevdet Bislimi, Zejnije Kela, Njazi Rexha dhe Ismet Ujkani. 

This site is registered on wpml.org as a development site.