presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Dekret për ratifikim të marrëveshjes ndërkombëtare

Duke u bazuar në Nenin 18, pika 2 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës dhe në nenin 4, pika 3 të Ligjit për Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Shërbimin Diplomatik, Dekretoj

Duke u bazuar në Nenin 18, pika 2 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës dhe në nenin 4, pika 3 të Ligjit për Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Shërbimin Diplomatik, 
 
Dekretoj
 
Ratifikimin e Marrëveshjes Bilaterale ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Dukës së Madhe të Luksemburgut për Zbatimin e Strategjisë Rajonale për Ballkanin (2007-2010) të Fondacionit Caritas Luksemburg, nënshkruar më 27 dhe 30 tetor  2008, pranuar në Zyrën e Presidentit të Republikës së Kosovës më 25 shkurt 2010.
 
Marrëveshja e ratifikuar i dërgohet Kuvendit të Republikës së Kosovës për njoftim, në përputhje me nenin 18, pika 3 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës.
 
Marrëveshja e ratifikuar hynë në fuqi në datën e shpalljes në Gazetën Zyrtare.
 
Nr. i Dekretit: DMN-010-2010
 
Prishtinë, më 26 shkurt 2010
Dr. Fatmir Sejdiu
President i Republikës së Kosovës
 

Ky postim është gjithashtu i disponueshëm në gjuhë: EN

This site is registered on wpml.org as a development site.