presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Agjenda e Presidentit Sejdiu për datën 1 shtator 2010

Agjenda e Presidentit Sejdiu për datën  1 shtator 2010

Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu do të marrë pjesë në ceremoninë e ndërrimit të komandës së KFOR-it.    

Dita: E mërkurë, 1 shtator 2010
Koha: 11:00
Vendi: Qendra e komandës kryesore të KFOR-it në “Film City”

* * * * *
Presidenti Sejdiu do të marrë pjesë në ceremoninë e fillimit të programit fillestar për arsimim ligjor për gjeneratën e tretë të kandidatëve për gjyqtarë dhe prokurorë.

Dita: E mërkurë, 1 shtator 2010
Koha: 14:00
Vendi: Instituti Gjyqësor i Kosovës

This site is registered on wpml.org as a development site.