presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Të dekoruarit me Urdhrin “Hero i Kosovës”

Urdhri “Hero i Kosovës” u jepet personave që kanë bërë vepra sakrifice dhe trimërie për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

Radhitja sipas alfabetit:
Afrim Zhitia – Urdhri “Hero i Kosovës”
Agim Binak Çelaj  –   Urdhri “Hero i Kosovës”
Agim Shala  –  Urdhri “Hero i Kosovës
Agron Muharrem Rrahmani –   Urdhri “Hero i Kosovës”
Agron Rama    –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Ahmet Haxhiu –   Urdhri “Hero i Kosovës”
Ahmet Hoxha  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Ahmet Shaban Kaçiku  –  Urdhri “Hero i Kosovës
Bahri Rrahman Fazliu  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Basri Halil Canolli  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Edmond Hoxha   –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Fadil Vata  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Fahri Rrahman Fazliu  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Hakif Zejnullahu  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Hasan Ramadani  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Ismail Dumoshi  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Ismet Asllani  –   Urdhri “Hero i Kosovës”
Jashar Salihu  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Mehë Ramë Uka  –   Urdhri “Hero i Kosovës,
Metush Krasniqi  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Qamil Hafiz Iljazi  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Remzi Ademaj  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Rexhep Bislimi  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Rexhep Halimi  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Rrustem Bruqi  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Sabit Veseli  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Shaban Shala  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Shefko Salkoviq  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Shemsi Ahmeti  –   Urdhri “Hero i Kosovës”
Skënder Çeku  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Xhemajl Fetahaj  –  Urdhri “Hero i Kosovës”
Xhevat Ahmet Berisha  –   Urdhri “Hero i Kosovës”
Xhevat Jusufi  –  Urdhri “Hero i Kosovës”

Ky postim është gjithashtu i disponueshëm në gjuhë: EN SR

This site is registered on wpml.org as a development site.