presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Emërohen njëmbëdhjetë gjyqtarë

Pas propozimeve të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga emëroi njëmbëdhjetë gjyqtarë.

Gjyqtarët e emëruar: Hasan Sadiku gjyqtar në Gjykatën e Qarkut në Gjilan, Mursel Ahmeti gjyqtar në Gjykatën e Qarkut në Gjilan, Zehra Vërbovci gjyqtare në Gjykatën e Qarkut në Mitrovicë, Hashim Qollaku gjyqtar në Gjykatën e Qarkut në Prizren, Naim Kurteshi gjyqtar në Gjykatën e Qarkut në Prizren, Rasim Behluli gjyqtar në Gjykatën e Qarkut në Prizren, Vahid Halili gjyqtar në Gjykatën e Qarkut në Prishtinë, Driton Muharremi gjyqtar në Gjykatën e Qarkut në Prishtinë, Hava Haliti gjyqtare në Gjykatën e Qarkut në Prishtinë, Nenad Llaziq gjyqtar në Gjykatën e Qarkut në Prishtinë dhe Nexhmedin Sejdiu gjyqtar në Gjykatën e Qarkut në Prishtinë bënë betimin para Presidentes Jahjaga.

Ky postim është gjithashtu i disponueshëm në gjuhë: EN

This site is registered on wpml.org as a development site.