presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENTE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
...

Agjenda e Presidentes së Republikës, znj. Atifete Jahjaga, për datën 13 prill

Agjenda e  Presidentes së Republikës, znj. Atifete Jahjaga, për datën 13 prill

Presidentja e Republikës së Kosovës, znj.Atifete Jahjaga pret në takim ambasadorin e Republikës së Italisë në Kosovë, z.Michael L. Giffoni

Data: 13 prill
Koha:  10:00
Vendi: Kabineti i Presidentes së Republikës, C-101

 ******

Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga pret në takim ambasadorin e Republikës së Gjermanisë në Kosovë, z.Hans-Dieter Stienbach.

Data: 13 prill
Koha:  11:00
Vendi: Kabineti i Presidentes së Republikës, C-101

 ******

Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga pret në takim ambasadorin e Republikës së Francës në Kosovë, z.Jean-François Fitou.

Data: 13 prill
Koha:  11:30
Vendi: Kabineti i Presidentes së Republikës, C-101

P.S.: Nga këto takime mediat mund të marrin vetëm pamje!

Presidentja  Atifete Jahjaga pret  ministrin e Punëve të Jashtme,  z. Enver Hoxhaj

Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga pret në takim ministrin e Punëve të Jashtme,  z. Enver Hoxhaj si dhe një grup të ambasadorëve të cilët kanë qenë pjesë e grupit që ka hartuar Strategjinë për Lobim.

Pas takimit, do të ketë një konferencë të përbashkët për media.

Data: 13 prill 2011
Koha:  14:00
Vendi: Kabineti i Presidentes së Republikës, C-101

This site is registered on wpml.org as a development site.