presidenca-logo
DR VJOSA OSMANI SADRIU
PREDSEDNICA REPUBLIKE KOSOVO
...

ZYRA E PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS ANULON KONKURSIN PËR PLOTËSIMIN E VENDEDIT TË LIRA TË PUNËS: Drejtor i Departamentit të Informacionit dhe Komunikimi me Publikun

Ovaj post je takođe dostupan na jeziku: SQ EN

This site is registered on wpml.org as a development site.