presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENT OF THE REPUBLIC OF KOSOVO
...

ZYRA E PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS RISHPALL KONKURS PËR PLOTËSIMIN E VENDEVE TË LIRA TË PUNËS
Drejtor i Departamentit të Informacionit dhe Komunikimi me Publikun
Analist i lart i standardeve te Kontabilitetit
Zyrtar për pasuri

This post is also available in: SQ SR

This site is registered on wpml.org as a development site.