presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENT OF THE REPUBLIC OF KOSOVO
...

SHPALL KONKURS PËR PLOTËSIMIN E POZTTES SE VENDIT TË LIRË TË PUNËS PËR AFAT TË CAKTUAR – Përkthyes nga gjuha shqipe, në gjuhen serbe dhe anasjelltas

This post is also available in: SQ SR

This site is registered on wpml.org as a development site.