presidenca-logo
DR. VJOSA OSMANI SADRIU
PRESIDENT OF THE REPUBLIC OF KOSOVO
...

Njoftim – Konkursi i brenshëm për Zyrtar të Lartë për Agjendë në Zyrën e Presidentit ka përfunduar më datë:23.10.2020 ,pas verifikimit nga Njesia e Personelit kandidati qe ka aplikuar per kete pozitë nuk i plotëson kushtet sipar Rregullores (QRK) Nr.16/2020 Për Pranimin Dhe Karrierën Në Shërbimin Civil Të Republikës Së Kosovës!

This post is also available in: SQ SR

This site is registered on wpml.org as a development site.