Ceremonia e nënshkrimit të amendamentit të Marrëveshjes mbi Grantin për Objektivat Zhvillimore në mes të Republikës së Kosovës dhe ShBA-ve, dhe konferenca e përbashkët me ambasadorin e ShBA-së, z.Philip Kosnett.