U.d. Presidentja Osmani priti komandantin e KFORit, gjeneral Michele Rissi-n

U.d. Presidentja Osmani takoi komandantin e KFORit, gjeneral Michele Rissi-n.

Me të znj. Osmani bisedoi për ngjarjet e fubdit në vend dhe bashkëpunimin  mes institucioneve të vendit dhe KFOR-it.


U.d. Presidentja Osmani e njoftoi gjeneral Rissin mbi hapat që institucionet e vendit po i ndërmarrin për të ruajtur unitetin nacional dhe funksionimin  e mirëfilltë të institucineve.


U.d. Presidentja Osmani e falënderoi gjeneral Rissin për angazhimin e KFOR-it në ruajtjen e një ambienti të qetë dhe të sigurt në Kosovë.