U.d. e Presidentes së Kosovës, dr.Vjosa Osmani takoi Komandantin e FSK-së, gjeneralleitënant Rrahman Rama

U.d. e Presidentes së Kosovës, dr.Vjosa Osmani takoi Komandantin e FSK-së, gjeneral Rrahman Rama me të cilin biseduan për zhvillimet e fundit në vend.

Në takim u diskuta për rëndësinë e koordinimit dhe stabilitetit institucional.


U.d. e Presidentes, zonja Osmani ofroi përkrahje për FSK-në dhe procesin e tranzicionit të saj.