Presidentja Vjosa Osmani në takim me zëvendësrektorin e Universitetit “St.Kliment Ohridski”, Nikolay Vitanov

Presidentja Vjosa Osmani në takim me zëvendësrektorin e Universitetit “St.Kliment Ohridski”, Nikolay Vitanov dhe ekipin e tij, të cilët i ka falënderuar për titullin e nderit të akorduar nga ky universitet, teksa janë diskutuar edhe mundësitë e bashkëpunimit ndëruniversitar.