Presidentja Jahjaga priti Ambasadoren Melanne Verveer

Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga, priti sot në një takim Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për çështjet globale dhe të gruas, zonjën Melanne Verveer, e cila po merr pjesë në Samitin Ndërkombëtar të Gruas, që po i zhvillon punimet në Prishtinë.

Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga, priti sot në një takim Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për çështjet globale dhe të gruas, zonjën Melanne Verveer, e cila po merr pjesë në Samitin Ndërkombëtar të Gruas, që po i zhvillon punimet në Prishtinë.