Presidentja Jahjaga dekoroi një numër personalitetesh të vendit dhe ndërkombëtarë

Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga, në kuadër të kompetencave të veta kushtetuese dhe ligjore, sipas propozimit të komisionit për dhënien e dekoratave, sot ka marrë vendim të dekorojë një numër personalitetesh të vendit dhe ndërkombëtarë, për kontributin dhe meritat dhënë Lirisë, Pavarësisë dhe ndërtimit të institucioneve demokratike si dhe për kontributin në çështjet humanitare dhe të drejtat e njeriut.

Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga, në kuadër të kompetencave të veta kushtetuese dhe ligjore, sipas propozimit të komisionit për dhënien e dekoratave, sot ka marrë vendim të dekorojë një numër personalitetesh të vendit dhe ndërkombëtarë, për kontributin dhe meritat dhënë Lirisë, Pavarësisë dhe ndërtimit të institucioneve demokratike si dhe për kontributin në çështjet humanitare dhe të drejtat e njeriut.

Vendimi do të shpallet më 12 Qershor në Ditën e Lirisë së Republikës së Kosovës.