Presidentja Atifete Jahjaga u kthye nga vizita në Nju Jork

Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga, u kthye sot nga vizita në Nju Jork.

Gjatë kësaj vizite, Presidentja Jahjaga zhvilloi një varg takimesh dhe aktivitetesh me shumë rëndësi.