Presidenti Thaçi merr pjesë në Samitin për Paqe të Evropës Juglindore 2019

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, do të marrë pjesë në Samitin për Paqe të Evropës Juglindore 2019 në Tiranë, i cili organizohet nga Federata Universale e Paqes.

Në këtë samit, presidenti Thaçi do të flasë për perspektivën e paqes në Ballkan.

Samiti zhvillon punimet prej 25 deri më 27 tetor dhe tema kryesore të tij janë paqja, siguria dhe zhvillimi human i Evropës Juglindore.