Presidenti Sejdiu priti Admiralin Mark Fitzgerald

Presidenti i RepublikÃ?Æ?Ã?â???Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?«s sÃ?Æ?Ã?â???Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?« KosovÃ?Æ?Ã?â???Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?«s, dr. Fatmir Sejdiu priti sot nÃ?Æ?Ã?â???Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?« takim komandantin e Forcave tÃ?Æ?Ã?â???Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?« PÃ?Æ?Ã?â???Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?«rbashkÃ?Æ?Ã?â???Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?«ta tÃ?Æ?Ã?â???Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?« NATO-s me seli nÃ?Æ?Ã?â???Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?« Napoli, Admiralin Mark Fitzgerald, me tÃ?Æ?Ã?â???Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?« cilin bisedoi pÃ?Æ?Ã?â???Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?«r zhvillimet nÃ?Æ?Ã?â???Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?« vend dhe bashkÃ?Æ?Ã?â???Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?«punimin e institucioneve tÃ?Æ?Ã?â???Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?« vendit me NATO-n. Presidenti Fatmir Sejdiu falënderoi për përkrahjen që NATO i ka dhënë dhe po i jep Kosovës, ndërsa përsëriti edhe një herë se ndjenja e qytetarëve të Republikës së Kosovës për KFOR-in është e veçantë.
Nga ana e tij, Admirali Mark Fitzgerald ritheksoi edhe një herë për mbështetjen e KFOR-it për sigurinë në Kosovë.