Presidenti Biden i dërgon telegram urimi u.d. Presidentes Osmani për ditën e pavarësisë së Kosovës

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, i ka dërguar një telegram urimi u.d. Presidentes Vjosa Osmani për 13- vjetorin e pavarësisë së Kosovës.

Bashkëngjitur telegrami i urimit i presidentit Biden dhe përkthimi jozyrtar.