Video mesazhi i Presidentes Vjosa Osmani - Sadriu me rastin e lansimit të raportit ‘Një vend në Tryezë: Kontributet e grave dhe pritshmëritë nga proceset e paqendërtimit në Kosovë’ të publikuar nga Rrjeti i Grave të Kosovës dhe mbështetur nga UN Women