Diskutimi i Presidentes Osmani mbi strategjinë e sigurisë në Evropë në konferencën ndërkombëtare M100 në Potsdam, Gjermani

Diskutimi i Presidentes së Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani-Sadriu mbi strategjinë e sigurisë në Evropë si dhe rolin e Kosovës në forcimin e demokracisë dhe aleancave me partnerë perëndimor në konferencën ndërkombëtare M100 në Potsdam, Gjermani.