U.d. e Presidentes së Republikës së Kosovës, dr. Vjosa Osmani i uron 28 Nëntorin- Ditën e Flamurit, presidentit të Shqipërisë, z. Ilir Meta dhe të gjithë shqiptarëve

Të Fundit